Terug naar Log

04-19-2002: "Verslaggeving"

Op Bieslog staat een opmerkelijk krantenknipsel "Dierenvriend aangehouden". Ik heb het meerdere malen doorgelezen maar kreeg steeds meer vragen. De man uit Wognum die door voorbijgaande automobilist min of meer werd betrapt op vermeend viezikken met pony was al weggereden voordat hij door politie in Slootdorp werd ingerekend. Hoe kan hij nou door politie zijn ingerekend zonder op heterdaad betrapt te zijn met die pony? Die automobilist die hem telefonisch aangaf kan wel zoveel vertellen.

Dan volgt de mededeling waarvan ik al helemáál niets meer begrijp. Namelijk dat de man uit Wognum weigerde mee te werken aan een ademtest. Ademtest? Voor met de broek op je schoenen achter een pony staan hupsen? Huh?

Misschien was de aangehouden man uit Wognum ladderzat. Kan gebeuren. In dat geval werd hij aangehouden omdat hij zich in zijn bolide misschien wel schommelend voortbewoog. In dit verband is een ademtest goed te verklaren en het weigeren ervan van een vermeldenswaardige kortzichtigheid.

Maar wat heeft hiermee de broek-op-schoenen-achter-pony story nog te maken?

 

Reacties: (1)


Een getuige had de man vorige week gezien in een weiland achter de Lagedijk in Kleine Sluis. Deze man stond, met zijn broek op zijn enkels, achter een pony. Bij dit weiland werd eveneens de bedrijfsauto gezien waarin de Wognumer rijdt. De man werd vervolgens vorige week dinsdag toevallig in zijn bedrijfsauto aangehouden op de Schagerweg in Slootdorp. Hij had alcohol gedronken maar weigerde een blaastest. De politie heeft inmiddels het onderzoek gestaakt omdat niet duidelijk is of de man in het weiland dezelfde is als de aangehouden Wognumer. Bovendien is niet duidelijk of er handelingen zijn verricht met de pony. Van een heterdaad is dus inderdaad geenszins sprake. Wederom het zoveelste sensatiestukje.
website4all.NL, 24-04-2002 08:52

 

 

 

Site Meter