Terug naar Log

04-30-2002: "Te jong?"

Balkenende te jong? Moest ik even nazoeken. Zie je wel, de man is 46, zoiets had ik vaag onthouden. Maar goed geconserveerd is hij wel. Pim mocht willen dat hij nog zo'n jongenssnuitje had. 't Kan niet anders dan de kif zijn.

Volkskrant had vanmorgen op pagina 3 een geweldig humoristische foto. Verkiezingsbord van het CDA in een weiland bij 's Graveland. Een strook water waarachter wei in hetzelfde groen als het CDA-verkiezingsbord. Op een kluit schurken zich schapen lekker de rug door, met hun bekakte konten naar de fotograaf gekeerd, onder het bord door te kruipen. Humor op z'n best. De jongensachtige grimas van Balkenende op de rechterzijde van het bord lijkt geknipt voor deze situatie.

Je moet er alleen niet aan denken om samen met Balkenende het hele CDA op je kiesbord te krijgen! Dat is het grote gevaar van op mannetjes stemmen. Zelf kunnen ze nog zo bruikbaar lijken, ze sleuren een verknipte achterban vol gefrustreerde intriganten met zich mee. Of bent u de vuile was al vergeten die onlangs met veel vuile streken werd buitengehangen? Ik niet.

 

 

 

 

Site Meter