Terug naar Log

05-04-2002: "Wat te melden?"

Ineens is er zo'n dag dat je niet ziet wat er te melden valt. Het weer is uiterst saai, de kat heeft ongebreideld zitten kotsen, geen teckeltje meer die de kots opruimt, we hebben fruit op de markt gehaald en ik heb m'n neus opgetrokken voor de kranten. Even geen zin in vermoedelijk nieuws, prognoses die toch niet kloppen, opgehemel van de spelcomputer en vooral geen verlangen naar de game experience die ik niet schijn te kunnen missen. Gedverdemme.

Heertje, ow ow, of all mannetjes op tv. Hij draait net het beeld in. Alleen al dat pruimige smoeltje, h. Nee, ik luister niet naar de woorden van deze heer letterlijke kontedraaier. Maandag weer. Ik neem een weekendje vrij van politiek, modder, blauwe ogen, moeders slimste boys, hi ha pim, pimpelpaars, spijt na zonde, gewetensnood en kabbelwoorden. Doorgezaagd en uitgepolitiekt. That's me.

Iet wiet waai weg, iedereen m'n hoofd uit, huis uit, kamer uit, beeldscherm uit, krant uit. Zo, dat ruimt lekker op. Even drastisch als die dikke winterpenen. Had ik nog niet verteld. Twee dikke wortels gekocht op de markt en neergelegd voor de konijnen. Zo geschift ben ik onderhand geraakt. Pret was van korte duur want nog geen vier minuten later zie ik Beer smakkend binnenkomen. Nou dt weer.

En? vraag ik, ben je nu je tandsteen kwijt?
Hij kijkt me aan of ik gek ben. Ik vrees dat hij gelijk heeft.

 

 

 

 

Site Meter