Terug naar Log

05-07-2002: "Nertsen?"

Niks politieke moord. Dat zou nog iets eervols hebben gehad. Waarschijnlijk moord door een doorgedraaide dierenvriend die meer van nertsen dan van mensen houdt. Wel opvallend hoe raak en trefzeker hij heeft kunnen schieten onder de spanning van het moment. Hoe kwam hij trouwens aan zijn wapen? Ook op de schietclub gezeten?

 

Reacties: (2)


De mensheid lijkt 'ontremd'. Gezag, rangen & standen, godsdienst, alles weggevallen zonder dat er (al) iets voor in de plaats is gekomen. Je ziet overigens aan verheerlijking van Fortuyn hoe bloedlink dit is. Er hoeft zich maar een charismatische slechterik naar voren te wringen (Pim was niet extreem rechts, evenmin kwaadwillend) of we huppelen er met z'n allen (bij wijze van spreken) blindelings achteraan. Hoe kwam Hitler ook alweer aan zijn macht?
elisa, 08-05-2002 20:11

Inderdaad, de term politieke moord wordt vreemd genoeg in de media nog steeds gebezigd. Het is meer een gevalletje van pech. Maar toch: de scholier in Duitsland, de breedbeeld-man...eng dat de remmen kenenlijk steeds losser worden...
Aliėtte, 08-05-2002 15:50 http://www.snotverjeppie.com

 

 

 

Site Meter