Terug naar Log

05-09-2002: "Ha, ha, ha"

hai,

eigenlijk wilde ik even zeggen ik de india foto's erg mooi vond, en misschien ga ik er nog wat mee doen in photoshop, om op alt.binaries.fonts te posten ofzo (daar doen ze leuke dingen met letters en plaatjes, dat delen ze dan).
Als ik per ongeluk iets fraais flans, stuur ik het op, beloofd.

Dit peuter ik zomaar even uit een reactiedingske. Zo zie je maar weer. Jatten is één ding, maar aankondigen dat je gaat jatten is weer eens iets nieuws onder de zon.

 

Reacties: (3)


Persoonlijk zou ik me vereerd voelen als iemand mijn werk wil gaan gebruiken, vooral als je 'credits' krijgt voor je aandeel.
(En dat spreekt bij mij en de alt.binaries.fonts mensen voor zich)

Als er geld mee verdiend gaat worden is het heel anders natuurlijk.

Ik had me even niet gerealiseerd dat ik gevoelens zou kwetsen.

Voor mij is het gewoon allemaal voor de lol, voor de graphics, en niks anders. Eerzucht, credits, pfff... Ze zoeken het maar uit met mijn creatieve uitingen. Als er maar mooie dingen gebouwd worden.

Als je je eigen spul in een commercieel produkt tegenkomt, dat moet zuur zijn. Moet je weer helemaal je advocaat bellen voor een vette schikking =)

Genoeg gebabbeld voor de tijd van de dag.

Bij deze mijn welgemeende excuses.

Ik stuur wat ik ook maak eerst wel op voor goedkeuring!

nou doehoeg.
minus de koe, 10-05-2002 01:58

Troost je, ook bij mij kondigt niet iedereen het tevoren aan hoor
elisa, 10-05-2002 01:04

Jij weet het tenminste van te voren. Ik moet nog steeds er zelf achterkomen als ze wat jatten. Eigenlijk weiger ik een copyrighttekst over mijn foto's heen te zetten, maar volgens mij moet het wel....
B@s, 09-05-2002 23:42

 

 

 

Site Meter