Terug naar Log

05-10-2002: "We wachten rustig af"

Met interesse kennisgenomen van het betoog door Reet. Ieder zijn eigen mening, maar wat mij ergert bij de volgelingen van Fortuyn is het gepepagaai dat er niets is gebeurd onder Paars. Ik zie het toch iets genuanceerder: er is onder Paars op bepaalde terreinen best veel gebeurd, maar er is ook veel blijven liggen wat hoognodig aandacht verdient.
Dit wist Fortuyn heel goed met zijn scherpe verstand. Alleen kon hij daarmee natuurlijk geen campagne voeren. Maar allen die minder slim zijn dan hij praten hem nu klakkeloos na dat er niets gebeurd is onder Paars. Da's lekker makkelijk.
Nou, we wachten rustig af hoe lijst Fortuyn het er straks vanaf zal brengen.

 

Reacties: (3)


Ik mis ook een beetje de nuancering hier en daar. Ik word bovendien een beetje angstig als ik naar huis fiets 's nachts over de Dam en er branden allemaal lichtjes bij grote aantallen bossen bloemen met enorme letters: Pim Fortuyn minister-president? Huilende, knielende en biddende mensen ernaast.

Mensen, een stem op de man Pim Fortuyn haalt Pim Fortuyn niet terug, maakt de moord niet ongedaan, maar dwingt slechts een stelletje ongestuurde volgelingen die hun leider kwijt zijn tot regeren en vergaderen.

Ik denk dat deze kaarsaanstekende mens van dat vreselijke Paars als tegenprestatie zal eisen dat Pim Fortuyn tóch minister-president wordt. Uit naam van de democratie! Of uit vrijheid van meningsuiting! Of gewoon voor Pim!
Merel, 10-05-2002 09:51

Ach, straks hebben we niet alleen het spook van de opera. Maar creeert de kiezer op 15 mei ook het spook van het binnenhof.
JW, 10-05-2002 08:34 http://jw.is.verweg.com/

Als die het er goed vanaf brengt,
dan word ik onwel.
Racey, 10-05-2002 01:06 http://racey.antville.org

 

 

 

Site Meter