Terug naar Log

05-11-2002: "Nog vijf dagen te gaan"

Het eerste nieuwtje vanmorgen: dat LPF zichzelf al de kop afbijt nog voordat de verkiezingen zijn geweest. Er lopen mensen uit, er melden zich nieuwe mensen aan. Laat maar goed rommelen. Nog vijf dagen te gaan waarin aangeslagen burgers hun mind kunnen scherpen. Laten we hopen dat alle moeders die van PF dromen en in hem het volmaakte substituut zien voor hun uitgebluste partner morgen op moederdag een dosis realiteit bij hun ontbijtje krijgen aangeboden.

Pim is dood. Pim ligt onder de zoden voor de komende zes weken. Daarna wellen de tranen weer even op als hij zal worden opgegraven om ver van het land waarvan hij permier wilde worden opnieuw met pracht en praal te worden begraven. Het vaderland was hem toch niet zo lief dat hij in Hollandse grond begraven wilde worden.

Bij mij borrelt het vreemde idee op dat we, had hij nog geleefd, geregeerd zouden zijn door een Italiaan en eerlijkgezegd vind ik Berlusconi ook niet zo'n frisse jongen om model te staan voor een Hollandse regent. Ach ja, verleden tijd en over de doden niets dan goed. Zeker als ze zó wreed van hun sokkeltje zijn geschoten.


 

 

 

 

Site Meter