05-18-2002: "Zeepbellen"

M'n hele vriendinnenclub is vanmorgen naar Tanger vertrokken om te logeren bij een vriendin. Ik mag niet mee vanwege het knietje waarvoor vliegen en warmte in deze fase funest zijn; sta trouwens op de wachtlijst voor nieuwe operatie; heb na pinkesteren weer een onderzoek. Tssss...

Het weer vandaag zit ook al niet mee voor de open koets. Behalve nat is het ook nog koud en dr heb ik toch de pest aan. Wat ik bedacht had aan te trekken gaat mooi niet door. Als er geen straaltje zon komt vallen ook m'n plannen om prachtige foto's te maken in het water. 't Is toch zonde!

Drie dagen pauze in de politiek. Achter de schermen zal het werk wel doorgaan maar ik hoef er geen kennis van te nemen. Geen kranten om me over op te winden. Vandaag in elk geval geen media die onzinnige, impertinente of tendentieuze vragen stellen.

Ik las of hoorde gisteren, en ik geloof dat het waar is, dat met name de jongere mensen door een overdaad aan reclame en commercialiteit in een schijnwereld leven. Een straffe uitspraak, maar voor degenen die van huis uit niet hebben meegekregen vraagtekens bij luchtkastelen te plaatsen en ze als illusie te slechten, zit er een grond van waarheid in. Leven in een zeepbel is nu eenmaal niet lang vol te houden zonder te stikken.

Zou je toch bijna denken dat te ver doorgevoerd kapitalisme uiteindelijk leidt tot een vorm van communisme, en dat een t ver doorgevoerde democratie via anarchisme een dictatuur in het leven roept. Zo kan hij wel weer, maar ik ben pleitte vandaag en jullie bekijken het maar!

 

Reacties: (3)


Ik weet zeker dat jouw tijd ook weer komt. Houd moed!
Gonnie, 21-05-2002 22:02 http://Tsjonge.weblogs.com

>jullie bekijken het maar<
Dat zei R. Fuchs (zwaar gewond, maar al weer wat beter) vanochtend ook al op de radio.
Geertjan, 19-05-2002 12:13

Daar zou ik nu stevig van balen. Alle meiden naar Tanger en zelf achter blijven.

Sterkte met het knietje.
Frans, 18-05-2002 20:27 http://digidagboek.blogspot.com/

 

 

 

Site Meter