05-24-2002: Tot nader order gesloten, helaas

VOORLOPIG SLUIT IK DIT LOG

Helaas ook vandaag weer kostbare uren verdaan. Telkens weer dezelfde fout bij uploaden of rebuilden. Krijg ik de error: Can't write to /home/m/misdruk1/WWW/misdruk/archives/S1.html
Greymatter moet helemaal niet schrijven naar S1.html want dit is een html-pagina die een plaatje oproept. Hij moet wegschrijven naar de map archieven maar ik kan niet vinden waar de foute parameter zit en heb er nu méér dan genoeg van. Nieuwe postjes zijn zichtbaar op het weblog, dus ze moeten ergens staan opgeslagen, maar ze worden niet meer in het archief geschreven. Tenminste niet zo, dat ik ze met ftp kan zien. Misschien dat bij de provider nog niet alles goed loopt, maar dit kan ik het makkelijks ontdekken door een nieuwe Greymatter op te zetten. Alleen... nu geen rust aan m'n hoofd en te weinig tijd.

Ik groet jullie allen en kom zeker terug! Misdruk gaat even een ander baantje schaatsen!

Familiegelijkenis
---------------

Voor vandaag is het weer mooi geweest, hoe vrolijk de begrafenis van een oude ongehuwde tante ook was. Er was slechts één bejaarde aangetrouwde oom die ik ongewild een harstilstand bezorgde. Wilde ik aardig zijn, legde ik mijn hand als begroeting op zijn schouder toen ik achter hem de kerkbank in schoof, keek hij half om en riep panisch whahaha!. Nicht C. zat naast hem, boog zich bezorgd naar hem over om te vragen wat er was. Zei hij nogal hard van schrik: "achter ons zit E., maar die hoort toch in de kist te liggen die we nu begraven?".
Dacht hij dat ik de overledene was in jonge gedaante. Nicht C. fluisterde proestend over haar schouder "familiegelijkenis hè?" en legde hem uit dat ik de dochter van W. was en bovendien spinglevend. Het werd de grap van de dag waar hij zelf het hardst om moest lachen.

De familie is het afgelopen jaar ook in de jongste generatie al uitgedund zodat we maar met weinig waren. Te begraven tante had elders geleefd en gewerkt maar werd honderd kilometer van haar woonplaats bijgezet in het familiegraf. Dezelfde oude oom die ik liet schrikken liep een beetje te mokken omdat hij zijn ligplek en die voor zijn zieke vrouw in het familiegraf aan tante had afgestaan, maar toen tantes kist was gezakt en wij gehurkt de gemetselde grafkelder bekeken, konden we hem verzekeren dat er nog plek genoeg over was voor hem en z'n vrouw tante S. Om precies te zijn was er nog plenty plaats voor drie zodat hij ongehuwde tant J. ook nog met zich mee kan nemen. Toen wij hem verzekerden dat daar dan nog best een laag kisten bovenop kon, vond hij het wel vol genoeg.

Ik vroeg mij in stilte af of zo'n koele, droge kelder niet reuze goed zou conserveren. Er was geen spin of pissebed te zien. Ik werd nieuwsgierig maar het leek mij niet gepast om een van de kraaien te vragen het deksel van oma te lichten. Omdat dit haar toch niet tot leven kon wekken heb ik maar van mijn plannen afgezien.


 

Reageren?


Naam

e-Mail (optional)

Site (optional)

Zeg het maar

 

 

 

Site Meter