« Bijapur, een ontspannen oase | Main | Bijapur, een ontspannen oase in beeld »

Het valt, het valt

Eerst zomaar een balk van de pergola en toen de soep. En toen het bord dat aan de kaas bleef plakken en plotseling losliet. En de spit. Maar die valt niet, maar valt bijna mee. Toen ik vanmorgen op fitness (jaja, life goes on) voorzichtig op het bankje een buikspieroefening deed, viel het weer bijna tegen. Ik hield er net bijtijds mee op. De fysio riep nog prijzend dat ik een goed gevoelscontact had met mijn lijf. Dank je de koekoek.

Vanavond komen pas foto's van Bijapur want eerst ga ik naar concert met mijn verstopte oor waarvan begint te lijken dat de kwaal nu tweezijdig ontstoken raakt. Vloeken helpt niet, maar ik krijg de neiging. Morgen bellen dat de laatste medicatie ook weer niet aanslaat.

Pakje voor Achterob gaat met enige vertraging vanavond pas op de bus. Het valt mee of het valt tegen.