« Stemmen? | Main | Kiespijn (2) »

Kiespijn

Hallo, astublief, lijsttrekkers van Nederland. Mag er misschien een momentje van bezinning? Momentje van bezinksel om de vertroebelingen eerst eens neer te laten slaan? Want zo hier en daar, de bomen en het bos, de klok en de klepel, de appels en de peren, de leugen regeerde, regeert en zal blijven regeren zonder aanziens des persoons maar hoogstens in een anderskleurig jasje want dasjes zijn uit, wil je tenminste jeugdig lijken enzo.

Femke is prachtig, echt waar. Sist het venijn tussen haar flonkerende lippen die smorgens nog een opzichtig en parmantig bakkie deden met de linksgenoot die zich nog niet aan haar wilde binden.

Freek de Jonge. Visie in het kwadraat. Valt er op die man te stemmen? De wereld gaat gillend ten onder en wij hier doen of de wereld niet bestaat. Politiek behoort bij de gratie van visie. Had u soms onder stoelen of banken nog visies verborgen zien liggen?

De paus getuigt met zijn theologische condooms van meer moed dan onze politieke prelaten. Had ik niet gedacht hoewel het niet moeilijk moet zijn om van lijsttrekkers te winnen. Mijn idee na de zondvloed van draaiende ideologieen? Zolang het maar kwekt lijkt het wijs.

Wat zal ik eens kiezen?