« Het luisterboek: De ene voorlezer is de andere niet | Main | Slagveld »

Verrassend dagje

Hoop dat dit berichtje er nog doorkomt want ik wil best loggen hoor. Alleen ligt mijn MT-programma in de soep, of mijn mySQL-database, of allebei zodat er nodig herstelwerkzaamheden moeten worden verricht waarvoor ik eigenlijk nog geen heldere kop heb, laat staan de benodigde concentratie.

M kwam eten en schatte mijn verschijnselen trefzeker in als zijnde onvervalste griep waar ik genadig vanaf was gekomen. En nou niet meteen naar de KNO om een kuurtje te halen tegen die potdichte neus en oren, want dan gaat alle antistof die je hebt opgebouwd weer foetsie.

Het was net of ik cadeautjes kreeg vandaag. Behalve de prachtige boeket die M had meegebracht, belden geheel onverwacht mijn Arubaanse zwager en onze Zuid-Franse vrienden. Alletwee om te melden dat ze voor een korte tijd in Holland waren aangekomen en het gezellig zouden vinden om ons te zien.

Zwager, die van mijn overleden zus geen kinderen heeft, was naar Holland gereisd omdat zijn enige dochter zaterdag een tweeling heeft geworpen. Hij heeft nu negen kleinkinderen. Vriendin T vroeg hoe oud ons kleinkind was en haalde lachend op dat haar oudste kleinkind ondertussen 22 was en zwanger. Waar blijft de tijd.