« Yoeko is ziek | Main | Contractbreker Debitel »

Aan het infuus

Yoeko knapt weer op nadag hij gisteren bij Martijntje aan het infuus heeft gelegen. Het blikje astronautenvoer dat hij van haar cadeau kreeg slobberde hij met smaak naar binnen samen met enige dobbelsteentjes gekookte kip maar van gekookte rijst moest hij niks hebben. Hij stond me aan te staren of ik niet goed bij mijn hoofd was.

Niet dat hij at was een goed teken, maar dat hij alles binnen hield. Twee dagen lang gaf hij vast en vloeibaar terug. Net als Belletje trouwens aan wie ook een maagje los zat. Spuwde Yoeko tenminste nog in een hoekje bij de keukendeur, Belletje koos er JW voor uit. Terwijl hier ook nog een vriendin zat die zou komen eten, kon JW weinig anders doen dan ter plekke uit zijn druipende kleren stappen.

Vriendin en ik lagen natuurlijk dubbel, maar te vroeg gelachen. Net toen de wasmachine zoefde en JW schoon en monter aan zijn drankje zat, ging Belletje nog een keer overstag in mijn armen. Voor de tweede maal striptease in de kamer maar ondertussen wist vriendin waar keukenrol en dweil te vinden waren. Een kwartier later werd Isabel opgehaald in een t-shirt van JW dat tot haar schoenen reikte.