« Zomerschema, leerzaam weekje | Main | Arbeidsmarkt bij de NRC »

Klaar om te verzenden

Overgedienstig is even ergerlijk dan helemaal niets horen. Het is ook nooit goed. Heb ik zaterdag een paar rubberen klompjes besteld voor de Isabel, wordt er na betaling een nette factuur gestuurd, moet ik me registreren om de status van het pakje te kunnen volgen. Staat bij die status: "Klaar om te verzenden". Da's mooi.

Krijg ik zojuist een mail met de verheffende mededeling dat mijn factuur op een bepaalde link valt te bekijken. Dat de status van mijn bestelling is aangepast. Dat de nieuwe status is: "Klaar om te verzenden". Huh? Ik dus inloggen en kijken. Wat zijn dit voor methodes? Moet de teller van hun website soms omhoog?

Mail ik pro forma dus maar terug dat ik niets aangepasts aan de status kan ontdekken; dat de status zaterdag al luidde: "Klaar om te verzenden". En dat ze het pakje gewoon maar op de post moeten doen. Dat het dan vanzelf wel goed komt. Mogen we hopen.

"Klaar om te verzenden" wil alleen maar zeggen dat het nog niet weg is, toch? Maar ja, misschien zijn zij ook wel het zomerschema ingegaan. Wie het weet mag het zeggen.