« De klant als watje | Main | Laat ik de overstap maar wagen. »

Overstap

Laat ik maar vast bekennen dat ik Movable Type eerdaags de rug toekeer. Dit ooit zo prachtig programma heb ik vanaf versie 1 gebruikt. Aanvankelijk prima mee kunnen werken. Tot er ooit iets ongunstig veranderde in het programma of op de server. Daarna werd het hangen en wurgen bij elk postje. Veel gezocht maar nooit gevonden waar de fout precies was ingeslopen.

Meest recente versie van MT trachten te installeren, maar het lijkt er op dat provider en MT niet (meer) prettig samengaan. MT begint ook veel te commercieel te worden voor deze kleine private blogster.

Al dat fouten zoeken en vergeefs opnieuw installeren heeft me een hoop plezier in het loggen gekost. Binnenkort stap ik over naar WordPress, dat zich wel als een fluitje liet installeren. Alleen ziet het design er nog niet uit. Welk design? Dat weet ik ook nog niet.

Binnenkort volgt het verhuisbericht.