Men kope slagroomsoesjes en een kleine pure chocoladeletter van de firma Droste. Deze firma stopt nog zoveel cacaoboter in z'n puur dat dikke brokken met een aardappelmesje tot schaafsel zijn te snijden zonder dat de flinters alle kanten uitspringen.
Doe het schaafsel met een mini hoeveelheid water en een klont roomboter in een bakje en laat het op de zachtste stand smelten in magnetron. Vooral niet koken want dan wordt de chocolade korrelig en bitter. Indien geen magnetron voorhanden, dan in een klein pannetje dat je hangt in een pannetje heet water. Het zogenaamde bad van marie.
Leg met een theelepel op elk soesje een mop van de gesmolten chocolade die langzaam wat uitvloeit maar niet wegloopt. Kan je het al proeven? Oogverblindend lekker!
*)Shit nou. Onderwijl ik dit tikte heeft Beer alle soesjes opgegeten.
elisa op 08 november 2003 om 17:09 uurEn de soesjes waren in de bonusaanbieding van de enige echte grootgrutter...mmmmmmm
LOL, mjammie....krijg gewoon trek! Maareh...volgende keer dus eerst jezelf volproppen met het lekkers en dan tikken.