Das Leben der Anderen

Vanmiddag “Das Leben der Anderen” uit 2007 in de speler gezet. Ook al zo’n rolprent die ik ongezien voor slechtere tijden had bewaard. Ingetogen film naar een strak script vertolkt door sterke spelers. Nee, ik ben niet beklagenswaardig. Tijdschrift ligt op de drukpers, advertentie op tijd ingezonden, ik neem rust om bij te trekken en film blijkt geen onprettig middel.

Tuurlijk is het verbeelding (als jullie dit denken) fantasie, placebo, bedotterij of hoe je het wil noemen, maar Mar heeft me een zetje tegen de jeuk gegeven en dit lijkt te helpen. Zoals voorspeld kleuren de verdwenen vlekken langzaam weer rood, maar voorlopig blijkt een Aloe Vera gel (100%) van Ransom effectief. Of eigen spuug! Pure zelfgeproduceerde enzymen. Herinner je als kind je muggenbulten!

En nee, het is geen Yoeko of de uit zijn wol gemaakte kledingstukken. Heb hem gisteravond geborsteld en voelde geen spoor van irritatie. Maar toen I. vanmorgen de stof van de kast in de kamer wapperde, begon mijn neus te lopen. En neen, ik ben (de hemel zij dank) niet overgevoelig voor huisstof. Het is veel specifieker: De geest van De Booph waart nog rond.

Één reactie op “Das Leben der Anderen

Reacties zijn gesloten.