Slangenkuil en Schoonheid

Zonet in de herhaling van Matthijs de slangenman met zijn varaan gezien. De varaan Johan waarmee Eva sinds kort in haar armen loopt, misschien wel te badde gaat. Zeg nou zelf, aan Bram viel ook weinig meer te verdienen en slangen had ze nog niet.
Wat een flauwekul zeg. Dit noemen ze nieuws. We kunnen niet verder meer leven zonder dit alles te weten?

Dan boeit mij Fernando Lameirinhas meer die gedichten van Pessoa op zijn repertoire heeft gezet. Samen met trompettist Eric Vloeimans, fadozangeres Mafalda Arnauth, tangopianist Juan Pablo Dobal en jazzdrummer Michael Vatcher maakt hij er prachtige muziek van, levend en gepassioneerd. Na hun tour schijnt er een cd te verschijnen.

============================
============================

Vooruit, omdat het zondagavond is, nog iets moois. Dateert al uit 2006. Abed Azrie – Suerte Live in Berlin 2006