Slimmer zoeken

In de NRC van afgelopen zaterdag stonden vier pagina’s tips van Ewoud Sanders, auteur van het boek ‘Slimmer zoeken op internet’. Scheur uit en bewaar, stond er op de rechter bovenhoek van de pagina, naast de kop.

Ajasses bah! Wel eens gezien hoe bewaard krantenpapier vergeelt en verdroogt, om uiteindelijk tot stof te vergaan in de oudpapierbak? Ik dacht: ik koop dat boekje wel en zocht naar ‘ewoud sanders slimmer zoeken’. Kwam ik op zijn website waar een groot deel van die handige tips is te vinden. Boekje is helaas uitverkocht, maar misschien komt dit wel weer.

Blader vooral zijn site door, want onder het kopje ‘boeken’ zijn diverse titels gratis te downloaden.

3 reacties op “Slimmer zoeken

  1. heb het ook meteen besteld,
    dankjewel voor je tip Elisa !

Reacties zijn gesloten.