Terug naar Log

06-28-2001: "Slaperige kop"

Vannacht was het kwart-over-twee toen H. in het nachtelijk duister verdween en nog net riep: ik laat alles staan en kom morgen wel terug. De kamer staat dus nog vol computers die mij niet toebehoren en hij is hier rond een uur of zes komen binnenstappen om verder te frutselen aan zijn machine.

Na een paar van die late nachten kwam ik mijn bed vanmorgen met de grootste moeite uit. Donderdag is hulpdag en ze komt al om kwart voor negen terwijl ik daarvoor meestal de grootste ravage heb opgeruimd. We drinken eerst koffie om bij te praten maar aan mij had ze niks vandaag, wat het huis zeer ten goede kwam.

Twee uur later, languit op de tandartsstoel, liet ik het maar gebeuren. Terwijl mijn mond ruw wakker werd gehouden vielen mijn harses in slaap. Wel vroeg ik mij nog even kribbig af waarom de vrouwelijke mondhygiënist aan wie ik ben uitbesteed zoveel hardhandiger is dan de mannelijke tandarts. Het antwoord kon ik niet meer bedenken.

Ik bofte nog dat we een dubbelafspraak hadden en dat mijn vent ook op de pijnbank moest. Zo kon ik weer even studeren in mijn onafscheidelijke CSS-boek van Eric Meyer dat ik natuurlijk had meegenomen. Bij deze mondgezondpraktijk ligt geen story of weekend, libelle of viva, maar van die enge glossy bladen waarop mooie slanke duurgeklede rijkbehangen dames altijd ontevreden kijken op hun design meubilair. Daar had ik met een slaapkop al helemaal geen zin in.

 

 

 

 

Site Meter