Terug naar Log

08-03-2001: "HH OH"

Huishoudelijk geouwehoer. Ik moet even stoom afblazen.
Al drie jaar bezig met bestellen van stofzuigermondstuk zonder borstel. Glad weetjewel, staat in het begeleidend boekje van mijn stofzuiger afgebeeld, speciaal voor tapijt, dus niks te borstel. Borstel wil niet glijden op tapijt. Ik krijg rsi van het duwen en trekken en bovendien: met het stof haal ik meteen alle wol uit mijn kleden.

Vanmorgen waren ze aangekomen, werd mij gebeld. Verdacht, want dat 'ze' kon niet kloppen. Er bestaat al veertig jaar precies 1 model. Mijn moeder had al zo'n mondstuk en ik gebruik hetzelfde merk. Toen ze was overleden pikte mijn zus het mondstuk in. Ben ik nog kwaad om geweest.

Ik naar de winkel en het waren, precies zoals voorgaande keren, wel de verkeerde. Weer van die nare combi's die na enige tijd het kleed borstelen en het parket krassen. Wil ik niet, zei ik, ik wil glad. Oh een plavuizenborstel, probeerde de verkoper nog want die had hij wel, maar ik heb geeneens plavuizen.

Naja, ik kon gelukkig melden dat ik net rechtstreeks een mail had gezonden naar de afdeling onderdelen van de fabrikant. Schrok hij van. Ging zowaar meteen aan het bellen. En waarnaar informeert de oen waar ik notabene bij sta: een plavuizenborstel! En ja, die is op voorraad mevrouw.

Fabrikant heeft mij ondertussen prive al teruggemaild, zelfs gebeld met de vraag of ik het plaatje van het mondstuk wil doorfaxen. Op vrijdagmiddag notabene. Misschien dat het toch nog ooit goed komt?
De moraal van dit verhaal: hoed u voor denkende verkopers!

 

 

 

 

Site Meter