Terug naar Log

08-22-2001: "Ochtendoverdenking"

Voor mensen die niet naar een werkplek hoeven - wat niet gelijk hoeft te staan aan niet werken - is het luxeweertje. Bed uit, kraan open, korte broek, slippers aan. Hoe simpel kan ontwaken zijn als je niet hoeft te kiezen hoeveel textiel je moet aantrekken en in welke combinatie. Al te vaak liggen kledingstukken die je als een bezeten kind in je kop hebt nog in de wasmand, op de strijkhoop of geblesseerd in de naaimand waar ze maanden op restauratie wachten. Dan lopen humeur en eigenwaarde al voor de eerste slok koffie een deuk op.
De zielen daarentegen die geacht worden zich van kin tot teen in traditie te hullen en zich via de file naar hun b.b.h.h. te begeven zijn niet te benijden, zelfs al vormen zij het bestbetaalde neusje van de natie. Onze gedachten gaan vanmorgen in stilte een minuutje naar hen uit

 

Reacties: (1)


LOL!!

Ik ben hartstikke blij dat ik vorige maand een eind heb gemaakt aan het bbhh gebeuren en sindsdien in slippers en korte broek van achter mijn eigen computertje werk (zelfs al levert het nog weinig op......)
everdien, 22-08-2001 12:58

 

 

 

Site Meter