Terug naar Log

09-08-2001: "Stiekem wegdoen"

Tra la la la! Ik heb d'r weer zin in ruimen, scheuren, wegdoen. Poetsen hoeft niet dus ik kan me concentreren op het leuke. De zon schijnt, de waterlelies gaan waarschijnlijk weer open en Tsja komt om de zakken vol kleren en spullen meteen naar de Emmšus te rijden voordat manlief de kans krijgt alles weer uit de zakken te halen. Hoop ik alleen dat hij geen dingen terugkoopt die ik heb weggedaan.

Leergeld betaald jaren gelden. Bracht ik stiekem drie dozen middelmatige franse romannetjes naar de veiling om ruimte te maken en komt hij 's avonds opgetogen thuis omdat hij zo'n buitenkansje had gehad. De jongens lagen dubbel en hij was laaiend omdat hij zwaar betaald had voor zijn eigen boeken. Zo zie je, in elk huwelijk is wel wat.

Mijn heumeur is subliem. Ook al omdat ik de laatste hobbel vannacht uit m'n omkat droomde en vanmorgen nog haarfijn wist wat ik gedroomd had. Dit noem ik nog eens produktiviteit. Zojuist geprobeerd en 't zit goed. Als er komende nacht nog spontaan een zoekformulier in m'n gedachten schiet heeft die gedwongen verbouwing nut gehad.

 

Reacties: (1)


Je bent lekker bezig Elisa! Hou vast dat gevoel! :-)
Cockie, 08-09-2001 16:13

 

 

 

Site Meter