Terug naar Log

10-30-2001: "voldaan"

In de gewone doen zou er ik nu voldaan een opsteken. Mijn eerste gedachten waren vanmorgen: 'er klopt iets niet!' en 'vandaag helemaal znder proberen' omdat Alitte zegt dat stoppen makkelijker is dan een beetje. Zou dat? Ik plak nicotinepleisters 30 terwijl ik 40 nodig zou hebben maar die bestaan niet. De eerste rook ik niet voor 12 uur terwijl het me vroeger om 8 uur al smaakte. De tussenliggende uren heb ik het niet overdreven moeilijk met onthouding.

Dat iets niet klopte was van andere orde maar dit gevoel kwam op tijd boven drijven. Afspraak om Floris controlebloed te laten prikken om half elf was achtelijk. Had ik hem om 5:30 al insuline moeten geven wilde de uitslag bij benadering betrouwbaar zijn. Had ik hem z een hypo ingespoten. Met een suikerkat moet je nogal preciesjes tellen, maar dit waren we met ons allen vergeten.

Afspraak naar morgen verzet. Is hij goed de klos. Ik trouwens ook want onze favoriete dokter is honderd kilometer verderop gaan werken. Nu treffen we uitgerekend een van de oude stempel die het niet eens is met onze aanpak. Tegen hem moet ik niet zeggen: "Mierenneuken we op suiker of behandelen we een kat?".

Waarom een beloning verdiend? Omdat ik hus z'n bak heb geopend, kaarten eruit gehaald, het binnenwerk uitgezogen (computerstofzuigsetje) de kaarten er weer ingezet en ditmaal aangedrukt totdat het klikje was te horen. Nu worden zowel modem als airport wl herkend. Van de verwijderde stof doorweefd en doorwoven met haren had ik met gemak een pannenlapje kunnen breien.


 

Reacties: (2)


Samen met die nicotinepleister valt me dat mee. Ik ga er wel speciaal voor zitten en neem er tijd voor. Geen achteloos gepaf achter m'n bureau da's gevaarlijk. Jij ook succes!
elisa, 30-10-2001 18:10

aliette heeft gelijk. 1 sigaret voor de troost is de pest voor mij, want dan wil ik meer. suc6!
mariska, 30-10-2001 14:26

 

 

 

Site Meter