Terug naar Log

11-28-2001: "Saai?"

Dag vijftien oke en zo clean als een pepermuntje. Het begint saai te klinken maar zo voelt het allerminst. Verbaasd onderga ik een allesmeeslepende moeheid. Het kost in 't geniep kennelijk emmers energie. Anders kan ik het ook niet verklaren. Niet verkouden, niks merkbaar anders mis en toch de neiging mijn hoofd op tafel te leggen of m'n hele zelf op de harde vloer om te slapen.
Maar als dit alles is, hoewel niet leuk, valt het te overleven.

 

Reacties: (2)


Ahum... dat grote schoonmaak is een vergelijking waar ik niets tegenin kan brengen. Soms sop ik m'n computer als het te erg wordt, of de ruiten. Als je het zo uitlegt heb ik er wel vrede mee.
Het doorgerookte behang lijkt gelukkig antiek en vitrages hebben we niet. Voor de rest doe ik net of ik niets zie.
elisa, 28-11-2001 23:32

Ik weet niet in hoeverre jouw huis heeft geleden onder je rookgedrag; maar ik heb weleens het 20-jaar oude behang van een verstokte roker gezien. En de banken, tafels; zelfs hardplasticen voorwerpen.
Maanden kost het, om alle nicotine weg te boenen, af te lakken, schoon te soppen - en reken maar dat je na die maanden kapot van moeheid bent.
Ik denk dat je lijf op dit moment bezig is met een vergelijkbare grote schoonmaak. En tezamen met alle emotionele stress die afkicken met zich meebrengt, zal je wel gevloerd zijn, denk ik.
Rustig aan doen. Aardig voor jezelf zijn. Kopjes thee, lange uitgebreide baden, mooie boeken en muziek. En zolang het voor jou nog niet saai wordt: vooral van je af blijven schrijven.
Sterkte in alweer je derde week!
Puck, 28-11-2001 22:48 http://puckspodium.com

 

 

 

Site Meter