Terug naar Log

12-01-2001: "Outcast af"

Hoewel ik er nu best graag een zou willen opsteken, veilig terug van een lange en spannende dag. Ik voelde me stevig: Ga rustig jullie gang, ik rook niet, punt uit. Dag achttien mag in het engelenboekje worden bijgeschreven.

Veel donateurs gesproken die jammer vinden dat ik wegga. Foute formulering want ik heb geen plannen weg te gaan. Wil alleen geen bestuurder meer zijn maar verder blijf ik levendig aanwezig. Niettemin strelend voor m'n ego. Eentje riep vertwijfeld: je hebt toch geen pc gekocht? Sommigen stopten me als dank cadeaubonnen toe en er was er ook een die me op een stuk appletaart trakteerde. Dag ging dus druk en aardig voorbij maar duurde lang. Geen tijd om te zitten en vermoeidheid is gevaarlijk.

Alles is betrekkelijk en geen mens onmisbaar. Een waarheid als een koe waarvan ik niet hoef te roken. Heb wel de anderen gezelschap gehouden die zin in een sigaret hadden, want wat ik wel een beetje mis is de saamhorigheid van outcast zijn. Moet snel iets anders bedenken om in de contramine te blijven.

 

Reacties: (2)


Appeltaart was zo op, dus ook vergankelijk
elisa, 01-12-2001 22:36

Waarom nou Misdruk? Maar goed je houdt er in ieder geval een stuk appeltaart aan over.
Frans, 01-12-2001 20:31 http://digidagboek.blogspot.com/

 

 

 

Site Meter