Terug naar Log

12-10-2001: "Draden"

Vandaag ben ik even niet leuk. 'k Ga er niet van roken maar heb de pest in. Vroeg op vanwege vroege afspraak en dan vijf kwartier moeten wachten. Ach, ik heb De Weekend van juni uitgespeld - wat een pulp - en kauwgom zitten knagen.

Werd ik de speekkamer ingelaten, zat ik daar nog een tijd te niksen. Wilde ik de verlepte kauwgom kwijt die ik nog in mijn mond had. Naast de wasbak hing wel een afvalbakje dat op een kier stond maar er ging iets mis met mijn schietvaardigheid.

Het balletje bleef zowel aan mijn vingers kleven als aan het blauwe afvalzakje. Ik voelde me weer acht en bang betrapt te worden. Maar zo te harder ik trok zo te langer werden de draden. Het was een hele kunst ze kwijt te raken. Toen voelde ik me net Monsieur Hulot.

Uiteindelijk kwam ik giechelend los. Ik liet de draden zichtbaar achter tegen de achterwand van het blauwe zakje omdat de klep niet goed sloot. Ik schoot terug naar mijn stoel waar ik de restanten van mijn nagels wreef. Ik kon er alleen maar bolletjes van rollen die ik op de vloer liet vallen.

Had gehoopt uitsluitsel te krijgen. Zoiets als 'dit is loos met de poot en in week x doen we de (poliklinische) behandeling'. Dit was after all al mijn derde bezoek, maar het liep anders. Hij wil eerst advies van collega's want overweegt een zwaardere ingreep. Of niet. Volgende week bellen.

Dus kom je thuis en denkt hartgrondig 'shit!'. Eerst drie maanden stilstand door die stomme ramen en nu dit weer. Zo schiet het niet op. Als we half februari nog een keer naar India willen moet er wel wat vaart in de calamiteiten komen.

Maar ik rook niet, dus genezen gaat sneller.

 

 

 

 

Site Meter