Terug naar Log

12-17-2001: "Ontgiften?"

Nu gaat er toch iets mis met stoppen. Tenzij ik ziek word slaan de stoppen door. 'k Loop al twee dagen om niks te janken. Om niks is natuurlijk een eufemisme, maar vroeger dampte ik onbehagen in gouden cirkels met de muziek mee. Zo was het wel.

't Voelt kwetsbaar maar ik heb geen behoefte er een op te steken. Dan maar janken, ruzie maken en me miserabel voelen. Kan mij het schelen want het is ook klote. Dat die meniscus moet worden geopereerd wat iedereen al maanden wist en dat er een wachtlijst is van maanden waarop ik nog niet stond. Dat knietje een maand moet genezen en dat ik vˇˇr de ingreep beter niet naar India kan gaan.

Is er geen bestemming die wat dichterbij ligt dan? Huh? Ik weet dat het blasÚ klinkt maar na zoveel reizen door India kan je niet meer aarden op een badstoel aan het Spaanse graan in de orkaan. We hoeven niet op vakantie, we willen nog een keer door India trekken waar je makkelijk een maand kunt leven van veertien dagen Hollands huishoudgeld.

Toch was dit niet iets om van te janken, hoogstens om wat omzichtig toch m'n eigen zin te doen. Wat er werkelijk loos is zal nog moeten blijken. Misschien zit ik gewoon nog te ontgiften. Dag 34 zonder opstekertje voorbij.

 

Reacties: (3)


Mooi!
tsja, 19-12-2001 01:05 http://tsja.editthispage.com

Het luchtte zo op dat ik nu maar eens ga bekijken wanneer we op reis gaan. Ziezo!
elisa, 18-12-2001 23:08

ontgiften - vast wel.
maar ook een topprestatie geleverd al 34 dagen lang.
van wilskracht word je OOk moe...!
plus dan nog de hoteldebotel toestanden in en rondom huis, in en rondom het lijf -
mens, dat vreet energie.
jank maar lekker, dat lucht vast op.
elly k, 18-12-2001 22:14

 

 

 

Site Meter