Terug naar Log

01-06-2002: "Blij want benner bij"

Hee mooi! Merk ineens dat ik nu ook in de Loglijst van jeewee ben opgenomen. Thnx! Het voelt hardstikke gezellig om er weer bij te horen.

 

Reacties: (6)


Yep, is zo en op zich ook helemaal niks mis mee. Maar omdat hij standaardlijst werd was het naar voor degenen die er niet opstonden. Het gaf een gevoel van schuldeloos geŽxcommuniceerd te zijn.
Zelf heb ik de gewoonte om alle geupdate logs even langs te gaan, ook als ze m'n favo niet zijn. Maar als je ontbreekt aan de lijst komt er niemand spontaan bij je binnen.
Nu wel, na elke update bezoekers. Daaraan merkte ik dat ik weer op de lijst moest staan...
elisa, 06-01-2002 22:59

Van wat ik ervan weet was de bloglijst gewoon de favorietenlijst van jeewee. Toen de dutchweblogs verdwenen kwam jeewee's lijst ineens in de belangstelling omdat die ook updates liet zien. Van eigen lijstje gepromoveerd naar standaard update-lijst: dan moet toch in elk geval de techniek in orde zijn, en die was nog in de ontwikkelingsfase. Dat technisch gesleutel is gewoon doorgegaan, het links toevoegen is van later zorg.
Al die halvezolen tezamen zijn gewoon iemands favorietenlijstje, dus..
Puck, 06-01-2002 18:50 http://puckspodium.com

ja - nee - natuurlijk. Over smaak of waarde wil ik absoluut geen oordeel vellen, alsjeblieft voor elck wat wils, maar ik log een stuk langer dan de meesten, ben geen eendagsvlinder zal ik maar zeggen en update gewoonlijk meerdere keren per dag.
Ach ja, zoiets ongenuanceerds brul je alleen als je gestopt bent met roken. Dat moet maar even...
elisa, 06-01-2002 18:50

Oprechtheid. Mooi, dan wint het leven aan kwaliteit zou ik denken.

Ik denk ook wel eens aan '... halve zolen ...' maar dan toch vooralsnog niet zo snel in verband met weblogs. Maar ik begrijp wat je bedoelt. Het valt echter niet mee te categoriseren en beoordelen wat in stijl, leeftijd, lay-out, taalgebruik, interesses e.d. zo varieert.

De makers van de (B)loglijsten zouden wel naar een meer compleet overzicht kunnen streven. We kunnen nu zelf echter logs aan de door jouw gevonden pagina toevoegen. Zo heb ik mezelf bij wijze van test ook toegevoegd.
JoG, 06-01-2002 13:20

nee, de 'echte' bloglijst was bij toeval nooit voor mij weggelegd en te hoog gegrepen, terwijl er verder elke halve zool op voorkwam - schreef ik eens boos. Niet meer roken heeft zo zijn voordelen in oprechtheid [54 dagen clean, ja ik tel ze nog]
elisa, 06-01-2002 11:32

Al een tijdje volg ik de ontwikkelingen. Op 'echte' (B)loglijst kom je nog niet voor.

http://tcwlinux1.ppsw.rug.nl/~jeewee/rc3/bloglijst2.php

... Dit is de ontwikkelpagina ... staat boven de pagina die je hebt gevonden. We volgen de ontwikkelingen ...
JoG, 06-01-2002 09:06 http://www.xs4all.nl/~jognet/

 

 

 

Site Meter