Terug naar Log

01-07-2002: "Eigen keuzes"

Onverwachte mail uit A. dat mijn zus er nu ernstig ziek bijligt. Op een manier die naar mijn gevoel pijnlijk aan Millecam doet denken.

In juni kanker geconstateerd maar in plaats van naar USA of Nederland te gaan, op advies van de dokter uit A. 7 weken chemokuur op eiland C. gehad. Zonder operatie. Wij dachten: hoe kan dit nou? Kuur was echter goed aangeslagen schreven haar man en zijn kinderen. Zelf heeft zij op geen enkele brief van ons gereageerd.

Uit de onverwachte mail van gisteravond: Tussen kerst en oud en nieuw moest ze naar het ziekenhuis voor een zg pijnblokkade injectie onder in de rug dit werd geadviseerd door een Dr die gespecialiseerd is in pijnbestrijding. Deze prik heeft tot nu toe ook niet veel verlichting gebracht. Vanmorgen heeft ze sterker pijnstillerpleisters gehad en een injectie en op dit moment lijkt het wat beter te gaan. We gebruiken nu ook het zuurstofapparaat dat we 2 weken geleden op aanraden van het KWF in huis hebben gehaald dit geeft een behoorlijke verlichting bij het ademhalen. Tot zover dit bericht.

Nee, ik vlieg niet naar A. Yes, i cross my fingers maar wat zal dit helpen? Nee, ze heeft man en zijn volwassen kinderen. Elk mens heeft het recht eigen keuzes te maken. Ja, ik heb de pest in. Nee, ik voel me niet schuldig. Talloze keren geprobeerd het contact aan te halen, maar vergeefs. Haar grenzen reikten niet verder dan de kusten van haar eiland dat nu ook bezit genomen heeft van haar leven. Het zij zo. Helaas.

 

Reacties: (2)


ja. antwoordapparaat.
elisa, 07-01-2002 22:33

auch... al 's geprobeerd haar te bellen?
Frédéric, 07-01-2002 14:40 http://www.druppels.be

 

 

 

Site Meter