Terug naar Log

02-01-2002: "Walter weg"

Walter stopt ermee en ik begrijp hem. Anderzijds is het niet goed om voor dit soort onhebbelijk, ziekelijk, pesttuig weg te lopen want dit is wat ze willen. Haha, grapje gelukt. Het werkt als terreur.

Walter voor mij mag je in lengte van dagen blijven schrijven zoals je deed want ik heb van je stukken genoten. Het slappe bravourgeneuzel van anderen ten spijt die jouw succes niet verdroegen, was jouw weblog van hoge kwaliteit.

 

Reacties: (9)


'k heb m'n ogen altijd uitgekeken naar het Indonesische model waar het wurm permanent in een lijfdoek tegen mama aanwoont. Zelfs als de buidel even wordt afgedaan en aan een balk of spijker gehangen, wordt hij met zachte duwtjes in beweging gehouden. Uit deze buidels groeien hele tevreden, gezeglijke kindjes, terwijl noch van rust, noch van reinheid of regelmaat sprake is. Wel van een innige band met de moeder.
elisa, 05-02-2002 17:10

Terug naar rust, reinheid en regelmaat dus?
Aliėtte, 05-02-2002 14:38

er wordt minder snel tik op de pootjes gegeven, heb ik het gevoel.
tik schijnt het gevoelige zieltje te schaden, wordt wel beweerd
elisa, 04-02-2002 14:45

Ik kan me voorstellen dat het inderdaad hetzelfde werkt, maar (en dit zal wel ontzettend ouderwets klinken) was dit 10 jaar geleden ook al zo?
Aliėtte, 04-02-2002 09:29

Als een jonge hond gromt en hij heeft succes met dit gedrag, dan is hem dit nooit meer af te leren. Zou het bij jonge mensen misschien hetzelfde werken? Het vervelende is dat anarchie dictatuur oproept.
elisa, 01-02-2002 18:57

Ik weet het niet... Ik heb de indruk dat het niet alleen "des webloggers" is, maar overal. In Volkskrant Magazine stond een tijdje geleden een interview met een socioloog die stelde dat de ontwikkeling dat mensen steeds mondiger en assertiever worden, met zich meegebracht heeft dat het lijntje tussen assertiviteit en agressiviteit steeds dunner wordt. Volgens hem zijn veel mensen in verwarring omdat die grens niet meer duidelijk is voor veel mensen. Vorige week werd ik overigens in de McDonalds bedreigd omdat ik protesteerde toen iemand pontificaal voor mij ging staan en zijn bestelling deed. Ik moet zeggen dat ik stond te trillen op mijn benen en me al schrap zette voor de eerste klap. Die kwam gelukkig niet, maar de intimidatie door die jongen was wel gelukt. Ook de jongen van McDonalds greep niet in. Agressiviteit en onfatsoenlijk gedrag om te bereiken wat je wilt wordt zo eigenlijk beloond doordat je bang wordt.
Aliėtte, 01-02-2002 13:17 http://www.snotverjeppie.com

omdat ze succes van anderen niet kunnen verdragen?? venijniger dan alleen maar puberaal ??
elisa, 01-02-2002 11:26

Wat ik jammer vind en ook niet begrijp is dat sommigen het vermakelijk vinden om anderen af te branden. Waar komt die neiging toch vandaan? Ik snap het niet.
Aliėtte, 01-02-2002 10:56 http://www.snotverjeppie.com

Hoi Elisa, ik zag je reactie op Walter z'n log en moet zeggen "helemaal mee eens". Het is treurig om te lezen dat die etterbakjes nog hun zin krijgen ook.

Keep on logging...
Lucky Luik, 01-02-2002 10:16

 

 

 

Site Meter