Terug naar Log

02-09-2002: "Tabaksfrummelvrij"

Driekwart dag naar de mac'cers van Klokhuis geweest. Prima gevoel om na zoveel jaren ineens tot het voetvolk te behoren en te mogen rommelen. Kreeg nog een lading fraaie bonnen ten afscheid en voelde me al aardig aan het bestuursgedoe ontgroeid.

Reuze ontspannen vrolijk samengezworen en via A. een prachtset mini-elektronische schroevendraaiers gekocht die hij weer van de zwarte markt uit Beverwijk had.

P. demonteerde zoals beloofd mijn transparante toetsenbord waaruit ik toen met een kwastje as en tabak kon wegpoetsen. Het was inderdaad een torx-5 waarmee de kleine schroefjes opengingen. Nog een heel vervelend karwei maar omdat ik 88 dagen niet had gerookt had ik dit verdiend, zei P.

Al eerder gezegd. Het prettigste van niet-roken valt niet aan mezelf te voelen, maar aan de dingen om mij heen: schoon bureau, heldere monitoren, as noch brandgaten in de papieren en nu ook een tabaksfrummeltjesvrij toetsenbord.

 

Reacties: (2)


Zal nog wel een jaartje duren, dat gemekker over hoeveel dagen ;))
elisa, 10-02-2002 14:12

en ik besef voor de zoveelste keer weer eens h moeilijk dat is: stoppen met roken. dus nog maar weer eens een keertje: chapeau lieve elisa - hou vol!
elly k, 09-02-2002 23:56

 

 

 

Site Meter