Terug naar Log

02-13-2002: "Beddecomputertafeltje"

Uurtje geslapen, gegeten, gedronken, pijnstiller verslonden waarvan ik knikkebollerig word. Luxeleven op bed, geflankeerd door de katten. Floris vanuit lighouding insuline gespoten omdat hij vanzelf naast me kwam liggen. Te kruk naar badkamer gehobbeld voor plas, waarbij ik me al met één kan redden. Linkerknietje heeft de kracht van rechterschouder nodig. Da's wel boffen dat schouder heel blijft.

Prachtige beddecomputertafel voor notebook. Wie iets bewaart heeft wat, temeer als je het ook nog kunt terugvinden. Wij schrijven 1984 toen ik persoonlijk een plank op pootjes had geknutseld als brug over de legendarische Apple IIe. Erop stond de monitor; eronder de processor zònder deksel voor een goede ventilatie omdat je doorlopend kaarten in de sloten stak.

Toevallig bleek deze solide brug smal genoeg voor op bed, hoog genoeg om mijn benen onder kwijt te kunnen en diep genoeg om notebook, blad eten of een boek aangenaam te maken. Zelfs notebook met kopje koffie ernaast behoort tot de stabiele mogelijkheden.

Hier kan geen gammel ontbijt-op-bed plateautje van Blokker tegenop.

 

Reacties: (6)


reken maar dat ik mijn zielige situatie uitbuit. Dadelijk krijg ik koffie op bed!
elisa, 14-02-2002 08:28

dat je weer terug moet is wel wat sneu, maar voor de rest.... lekker in bed liggen, compu erbij, af en toe een tukje, lekker boekje lezen, hoogst waarschijnlijk wordt er voor je gekookt, de lekkerste dingen mag je eten, iedereen leeft met je mee....tjonge wat erg voor je ;-)
bas, 14-02-2002 08:11

Fijn (en leuk) om te lezen dat je je zo solide hebt geïnstalleerd. Beterschap!
JoG, 13-02-2002 23:34 http://www.xs4all.nl/~jognet/

advocaat alleen over (chocolade)ijs anders bah!

geneesconditie blijkbaar prima, zeiden ze vanmiddag.
elisa, 13-02-2002 23:05

Fijn dat je er weer bent! jammer dat je er nog niet vanaf bent en weer onder het mes moet :-(
Kom eerst dit maar te boven, zodat je straks je tanden in de volgende operatie kan zetten !
Sterkte overal mee, slim dat je aan dat tafeltje hebt gedacht, een vooruitziende blik :-)lief dat de poezen je gezelschap komen houden...nogmaals veeeel sterkte en beterschap !
heleen, 13-02-2002 22:52

blij dat je weer (min of meer) heel terug bent! pech dat het nog eens over moet. konden ze dat nou niet meteen bekijken...?! staat er niet nog ergen een flesje advocaat? overigens: hoe krijg je het naar binnen...
knap gauw op en geniet toch maar even van je rustplekkie. met beesten en al. en een echtvriend die vooral véél chocolade-ijs moet aandragen. lijkt me.
ellyk, 13-02-2002 22:33

 

 

 

Site Meter