Terug naar Log

02-18-2002: "Het snikt"

Dit gelf je toch niet, droomde ik dat ik had gelogd. Gecalligrafeerd op perkament omdat het een halszaak betrof nadat ik Jacques en consorten vannacht in mijn slaap had aanhoord. Wat een gewauwel, maar behoorlijk koffiedik kijken ho maar!

We eten vandaag krokodillentranen en proosten apenliefde met elkaar als was Timmer en consorten onrecht aangedaan. Ach ja, bla bla. Moet je ze horen met hun gezever. Marianne heeft blauwe vlekken rond haar ogen en dit betekent dat ze het wel eens goed zou kunnen doen. Prognose uit de dikke darm die kant noch wal raakt maar het gat moet vullen van eigen loos.

En ja, zegt de een tegen de ander, zus-en-zo zou niet moeten starten maar ze mag vanwege prettigheid van haar contouren. Ha ha. Het niveau van radio. Snoefneuzen. Ongelikte beren. Pantoffelhelden die menen mens en sport te kennen zonder aanzien of erbarmen want ontroering is het streven en de mens erachter kan gemaakt of gebroken door halfgare woorden.

Opgeklopt en opgeklommen. Sportjournalistiek. Bedreven uit ijstrui in luie stoel terwijl Godfather zelf niet geacht wordt te schaatsen. Identificatie met, door, voor plebs. Sorry, kweet even niet meer wat ik wil zeggen. Entert met slangachtige overvaltechniek gearriveerde sporter of sportster die uitgeworsteld achter adem ligt en snikt. Hoort u hoe het snikt? Oehoehoe is dit even geilen mensen? Ben ik weer in beeld? Maakt niet uit dat gewonnen of verloren is. Het snikt, het snikt. Heeft u gehoord hoe het snikt?

Nah, zo kon hij wel weer. Lucht lekker op, Ik ga nog even slapen. Dromen over ene Smeets.

 

 

 

 

Site Meter