Terug naar Log

02-27-2002: "Die laatste regel h"

't Is dat ik me heb verslapen en dit niet verdragen kan. Het verband snap ik k niet maar het maakt me kwaad. Heb je weer zo'n belachelijk, onmogelijk uit z'n verband getrokken conclusie. Zogenaamd van het Gezondheidsnieuws (indirect terechtgekomen via) dat suggereert de wijsheid in pacht te hebben. Tjee wat een geneuzel. Journalistiek zou verboden moeten worden.
Hamburger veroorzaakt diabetes.

Ohoh wat errug, denk je eerst nog. Eetgewoonten van 42.000 mannen gedurende 12 jaar, da's geen kattepis, al blijken de hamburgers al te vallen onder bewerkt vlees samen met bacon, salami en hot dogs die wel vijfmaal per week moeten worden weggehapt wil je er suikerziek van worden. Niettemin haal je je geweten overhoop om met gerust gemoed te concluderen dat je eigen vent maar driemaal 'sweeks bewerkt eet.

Bij de les blijven graag. Maak u klaar want nu nadert het hoogtepunt. Wat lezen we hier spontaan in de laatste regel? En ik begin te vermoeden dat Amerikanen van hun leven nooit aan het lezen van laatste regels toekomen want het is al het zoveelste onderzoek dat magistraal begint en als een nachtkaars verpietert:

Bovendien kan het ook aan de bijgerechten liggen, iemand die veel hamburgers eet eet gewoonlijk ook veel gefrituurd voedsel als patat erbij.

 

Reacties: (2)


Jeppie toch! Hoort wie dit zegt en klim niet meteen op de kast...
elisa, 27-02-2002 17:09

Journalistiek zou verboden moeten worden? Nehhh. Maar journalisten moeten wetenschappelijke onderzoeksrapporten wel beter leren lezen...
Alitte, 27-02-2002 15:56 http://www.snotverjeppie.com

 

 

 

Site Meter