Terug naar Log

03-02-2002: "Dag, ben weer ff hiero"

Bij Verbal Jam vanmorgen met grim- en glimlach Verbaal Venijn (en meer vermakelijke schetsen met ondertoon) gelezen. Ach ja, het hitwezen wil wat en tellers draaien graag op volle toeren, overuren en aanverwant gerief.
Ook in de mode ineens is de onberispelijke methode van de one-liners. Schrijf alleen even Dag, ik ben even weg, of Dag, ik ben weer even terug, of zinnen van gelijke lengte. Ping dit kleine niemandallendrolletje en yes!! je staat als geheel vernieuwd en hervormend, gesteven en gestreken in de Loglijst.
Een keer is geestig, maar x maal per dag in niemandalletjes trappen daar krijg ik de zucht- en zeverziekte van. Da's net zoiets als mond- en klauw, maar dan voor OM wat weer staat voor Ongedurige Madammen.

 

Reacties: (5)


laat dat 'mevrouw' maar zitten, en Verbal Jam had ik niet bepaald op het oog.
't Is nog steeds een tic van me. Ik moet die efficiency nodig afleren. De jaren dat ik 26 dingen tegelijk deed liggen achter me en het bevalt nog uitstekend ook!
elisa, 02-03-2002 22:30

"Niemandallendrolletje", ik geloof niet dat mevrouw aan jou refereert Arnoud, hoewel dat eigenlijk niet eens ontoepasselijk zoude zijn.
Nimo, 02-03-2002 20:52

Spot on (om het ook maar even in het buitenlands te zeggen). Ach, de hits zeggen helemaal nix. Ik moest lachen toen ik via Verbaal Venijn op een kolom van ene Laurens de Lamme (o.i.d.) op nu.nl las dat een bepaalde linkpagina van een inmiddels overleden weblog van die strenge kwaliteitseisen erop nahoudt voor toevoeging aan de lijst. De vandaag toegevoegde site bestaat voor 95% uit van die loglijst-oneliners waar jij het over hebt. Kwaliteitseisen mijn achterwerk.
Nimo, 02-03-2002 20:44

Ik hoop niet dat bij die 'niemandalletjes' nog STEEDS refereert aan Verbal Jam ;-)
In dat geval zou ik toch echt eens neuzen onder de rubriek 'Tijdloos Lezen', alwaar de 'meerdandalletjes' zijn aan te treffen ;-)
arnoud, 02-03-2002 20:44 http://www.verbaljam.nl

So true
Geertjan, 02-03-2002 18:09

 

 

 

Site Meter