Terug naar Log

03-12-2002: "Huislijke onbenulligheid"

Heen en weer naar de bakker lopen voor een broodje vond ze beetje ver. Ook als ik geen broodje zou kopen trouwens. Auto halverwege zetten en met korte wandeling beginnen leek haar een betere dosering. Zit iets in, hoewel ik me erg voel ingeperkt.

Knie goed in de gaten houden wordt al ingewikkelder. Waarop letten dan? Of er zwelling optreedt. Nooit op gelet. Valt ook niet door jeans heen te contstateren. Rokken aan, korte broek of broek met wijde pijpen. Juist ja, maar wel nog erg frisjes in deze tijd van het jaar.

Thuis zijn ondertussen drie ijverige kerels bezig. Zal ik niks van zeggen. Met hogedrukspuit om paden te schonen. Alle ruiten zwart alsmede de witte coating van huis. Losgestraalde smurrie de vijver in gespoten. Jonge aanplant uit borderranden naar de knoppen. Betontegels zien er smetteloos uit maar de rest is nu goor om te janken. Vooruit mens, blij zijn dat ze het doen. De natuur trekt wel weer bij.

Wel zijn de tuinlampen gepoot die er al twee jaar liggen. Effect nog niet by night kunnen aanschouwen. Geheid dat niemand zijn nek meer breekt over obstakels. Vreemden kunnen nu handen voor ogen zien. Zelf struikel ik meestal over eigen benen, al dan niet bij voldoende verlichting.

Computeren mag voorlopig 1 (one, uno, un) uur achter elkaar waarna ik weer oefeningetjes of gymnastiekjes moet doen. Wat een leven! Charlston dansen is erg goed om meer zijdelingse rek in de banden te krijgen. Da's nog eens wat anders dan de tango. Maar die oefen ik volgende keer, wat ik je brom.

 

 

 

 

Site Meter