Terug naar Log

03-12-2002: "Modern tuinieren"

Zullen we iets vrolijkers gaan bedenken?
Prima idee, maar wat?
Misschien dat naar buiten kijken helpt?
Naar de herrie van hogedruk en alles wat in de weg stond zo de borders ingekwakt? Blijft zo nog even. Zetten we morgen wel terug. Tuurlijk.

Bijt puntje van tong. M'n plantjes zitten eronder en alles zit dik onder de modder. Maar meubels schoonstralen in de borders is wel het meest ongewenste scenario. En op de paden mag niet, want die zijn schoon. Smetteloos blank gewassen grindtegel in plaats van groen bemost en in schutkleur opgenomen. Droef voelt m'n hart, evenals dat van de vogels, want niemand durft een kwetter open te doen.

Heb ik toch nog een stelling gevonden: De hogedrukspuit is de grootste ellende van het moderne tuinierdersvolkje. Naast het doe-het-zelf snoeigereedschap en de idem kettingzagen. Of niet soms?

 

Reacties: (4)


Flagstones zouden ze doen omdat die zo rottig glad worden van alg, maar ze kregen de smaak te pakken en stortten zich ongevraagd op de betontegels.
Ik heb duizend dwangneuroosjes, maar niet op gebied van schoonheid als properheid
elisa, 13-03-2002 19:09

Oh wat ben ik het met je eens, alles wordt er zo lelijk van. Die grinttegels die pijn doen aan je ogen.
Ben al jaren aan het vragen of men mij ook uit kan leggen wat er zo erg is aan mos tussen tegels, mooi verkleurde tegels, groen uitgeslagen tuinstoelen enzo.
Mijn conclusie is dat het een combinatie is van een dwangneurose bij de vrouw des huizes en apparatengekte bij de man des huizes. (wat zou freud daar over te zeggen hebben? :)
Want tot nu is iedereen mij het antwoord schuldig gebleven.
jannette, 13-03-2002 15:55

Centra *oprichten* dus verbannen naar een hal bedoelde ik.
Cockie, 13-03-2002 08:31 http://cockie.org

Voor mannen met hogedrukspuiten moeten ze centra men. Net zoals die daar zijn voor mannen met laser- en paintballpistolen.
Cockie, 13-03-2002 08:29 http://cockie.org

 

 

 

Site Meter