Terug naar Log

03-22-2002: "Toeval, samenzwering of telepathie"

Met ingang van heden heb ik in de wolkenlucht geschreven dat calamiteiten zich aan de achterdeur moeten melden. Aan de voordeur wordt niet meer gekocht.

In een van mijn praktische dromen vannacht een royale kuil gegraven waarin ik in volgorde van opkomst heb bijgezet: verbouwing, stoppen met roken, neef M., vriendin R., vriend B., kaakoperatie, zus P., oom J., nicht B., knieoperatie, nicht Y., hondje P.

Kunt u het nog volgen? Moi non plus. Hoeft ook niet want het is een opsomming van feiten waarvan u niet wijzer bent geworden en ik niet rijker. Evenmin als een betoog van PF het vermag u handvatten aan te reiken waarvan democratische raderen beter gaan lopen.

Gelukkig begint er een nieuw concertseizoen. Boekje verschenen & abonnementen gekozen. Reinbert de Leeuw verrijkt als dirigent en solist. Vandaag moest ik de Mattheus maar eens op de speler leggen. Bach is als geen ander in staat orde op zaken te stellen in warrige hoofden.

Nummer drie belde gisteren onafhankelijk met de hint dat ik zou kunnen overgaan op jong getekkel. Drie op één dag? Toeval, samenzwering of telepathie.

 

 

 

 

Site Meter