Terug naar Log

04-11-2002: "Opschonen"

Buurman, die voorlopig nog geen vergunning kreeg om ten behoeve van gewenste tennisbaan zijn oude bomen te kappen, heeft voor vandaag vier zaagmachines en versnipperaars ingehuurd. Op de oude bomen na wordt nu alles gerooid en geschoond wat er verder maar staat: berken, jonge eiken, tamme kastanjes, hulsten, struiken, onderbegroeiing. Prima geregeld nu de vogels net klaar zijn met nestelen.

Ze wonen hier nu een jaar of zes. Nog geen voorjaar geweest dat hij niet met herriemachines het voorjaar kwam verzieken. Kappen, gazonnen aanleggen en enorme delen bestraten. Die laatste twee dingen moet hij natuurlijk zelf weten al is het gevolg dat er elke week kerels rondlopen met geweldige machines om zijn gazons en bestrating te blowen. De wekelijkse poetsbeurt duurt wel een paar uren.

Tot nu toe waren we elk jaar om deze tijd op reis; ontdekten we bij thuiskomst pas hoeveel bomen er toevallig weer waren verdwenen. Elk jaar een stuk of wat is in totaal toch lekker opgelopen. Er zijn er nu meer weg dan er nog over zijn, schatten we zo. Met klagen achteraf krijg je ze niet terug en bewijzen kan je ook niks. Als je bomen zo haat heb je er boete waarschijnlijk voor over?

Toevallig zijn we thuis vandaag. Stoelen voor het raam gezet.

 

Reacties: (1)


Kijk uit voor je stoelpoten met die zaagmachines in de buurt!

(Ik benijdde je om je paradijs, maar ik heb nu de adder onder het gras ontdekt: de buren!)

Bmdbno...
(Breek me de bek niet open)
Cockie, 11-04-2002 10:36 http://cockie.org

 

 

 

Site Meter