Terug naar Log

04-19-2002: "Ouderwets aardig"

Bij suikerspecialiste vorige week 'n testzakje niervoeding van Royal Canin meegekregen en wat blikjes vleesachtige substantie. De blikjes vlees werden meteen als niet te pruimen onder het kleed gekrabd maar de Royal Canin vlot gegeten. Z'n hele leven at hij al brokjes van Royal Canin in alle varianten. Misschien heeft RC één smaakthema voor de vele variaties?

Zakje RC ging dus vlot leeg, maar bij de twee dierenartsen waar ik deze week kwam was het niet te krijgen. Op verpakking van RC telefoonnummer gevonden en om dichtstbijzijnde dierenarts gevraagd die niervoeding in sortiment had. Ze wisten het niet en moesten het zoeken. Ik zou teruggebeld worden. Binnen een uur al reactie. Dierenkliniek hier op dorp had voldoende voorraad.

Dorpskliniek gebeld waar we al jaren niet meer komen. Ze reageerden aardig. Logisch dat ik niet naar Rotterdam wil rijden voor twee kilo voer. Tuurlijk mocht ik komen halen. Kwam ik daar zonder geld en ze hadden geen pin. Ze maakten zelfs een kaartje voor Floris opdat hij voortaan met de voorraad kon meelopen. Niet betalen was geen probleem. Ze zouden wel een nota sturen of ik kon volgende keer betalen. Nou moe, zoiets ben je niet meer gewend.


 

 

 

 

Site Meter