Terug naar Log

05-06-2002: "Nog tien dagen"

Intomart weet het zeker: LPF wordt de grootste en Pim wordt premier. Boing! Nog tien dagen van onze vrijheid genieten en dan valt het doek. Achteraf janken om wat we hebben verkwanseld is er dan niet meer bij. Trouwens, wat valt er te janken? Democratische beginselen nietwaar? Meerderheid van het volk heeft zijn zegje gedaan.

Je hoeft maar te luisteren naar standpunt.nl of de moed zakt je in de sokken. Mensen weten precies wat er mis is en hoe het wl moet, maar je valt in katzwijm van hun motivaties. Ze blijken de vraag f helemaal niet te hebben begrepen maar leggen hem uit zoals zij hem willen verstaan, of het probleem wordt zo op henzelf betrokken dat je er eng van wordt. Hoed je voor mensen die geen twijfels of aarzelingen kennen!

Anders dan men zou denken gaat het eens niet om buitenlanders. Het gaat om onze eigen in oveermacht aanwezige onvervalst Hollandse klaagkezen en moppermiepen die straks, als Pim regeert, evengoed ontevreden zullen blijven want ze zullen altijd iets te klagen moeten houden.

Ik klets uit mijn nek en het loopt zo'n vaart nog niet? Op 22-4 luidde de stelling: De opkomst van Le Pen is zorgelijk voor Europa.
De uitkomst was, schrik niet: 44% eens, 56% oneens.

 

Reacties: (1)


Ikwashetniethoorikhenhetnietgedaannietsmeetemakenhetisnietmijnschuld dat Pim is neergeschoten.
website4all.NL, 06-05-2002 18:23

 

 

 

Site Meter