Terug naar Log

05-08-2002: "Naar voorbeeld van Fortuyn"

Creatief denkend naar voorbeeld van Fortuyn mijmerde ik zojuist, confortabel gezeten op de pleepot, dat we morgenavond weer gesodemieter krijgen met hooligans. Woedend omdat ze hun feestje niet krijgen zullen ze alles binnen handbereik weer kort en klein proberen te slaan. ME op scherp met waterkanonnen en de hele santekraam. Enfin, we kennen onderhand de beelden.

Mijmerde ik dat je heel die troep zielige randfiguren met hun grote bek en losse handjes te werk moest kunnen stellen in bejaardenhuizen. Zou het mes mooi aan twee kanten snijden. Oudjes kregen een vaste verzorger en die zielige kankerknullen kregen een opa of oma die wel eens oprecht in ze ge´nteresseerd kon raken. Voor het eerst dat zo'n grote bek zich gewenst, geliefd en van nut kon voelen.

Mijmerde ik wat je niet allemaal zou kunnen doen voor de bedragen die niet verkwist behoefden te worden aan het repareren van ME, politievoertuigen, bushokjes, treinen en winkelruiten. Kon een fors bedrag naar de politie voor behoorlijke computers met gekoppelde databases en computerpersoneel zodat alle blauw met ingang van meteen de straat op kon.

Nah, liefdevol opgelost, iedereen blij en financieel goed onderbouwd toch?

 

Reacties: (4)


Jammer dat we net te laat zijn om een lijst te vormen!
elisa, 08-05-2002 20:13

Ik stem ook voor (hoewel ik het woord verkiezingen even niet meer kan horen).
verbaljam, 08-05-2002 17:41 http://www.verbaljam.nl

Alsof meer blauw alleen het verschil zou maken? Zolang de Nederlander meent dat vrijheid niets te maken heeft met respect, beleefdheid, normen en waarden kan je iedereen een blauw pak aangeven en nog verandert er niets, vrees ik. Integendeel.
website4all.NL, 08-05-2002 08:51

Ik word ook doodmoe van die voetbaldebielen dus ik stem voor. Goed plan verder.
Omar, 08-05-2002 03:49 http://www.omarbrunt.com

 

 

 

Site Meter