Terug naar Log

05-09-2002: "Nakauwen, herkauwen, uitkauwen."

Dat gekauw, h? Nakauwen, herkauwen, uitkauwen van de vroege morgen tot de late avond door benul en onbenul, gewichtig of verstandig doende geleerde heren, maakt dat je uiteindelijk de media gaat hten.

Draaikonterij. Want interviewers en commentatoren die vroeger schaamteloos tendentieus hun/haar (vlak ook de haren niet uit) smerigste venijn in Pim spoten, ondervragen hun slachtoffers nu als rechters: hoe het heeft kunnen bestaan dat ondervraagde Pim zo heeft kunnen demoniseren. Fraai woord overigens, waarschijnlijk nog uit Pim z'n koker? Wordt ineens veel in de mond genomen.

Over Pim's prachtige dassen? Staakt het zoeken want die prachtige stevige zijde in verfijnde kleurcombinaties kocht hij ongetwijfeld in Itali. bsoluut!

Over de doden niets dan goeds. Hij was me er een, een bijzonder kind en dt was hij! Zo te zien waren zijn broers en zussen heel wat minder stijl- & smaakvol gekleed. Ze zagen er ook niet uit of ze watdanook hadden uitgevonden.

Pim wist Paars op onnavolgbare wijze te demoniseren en haalde op geniale wijze de geest uit de fles. Helaas nam hij in zijn dood ook het trechtertje mee om de spumante weer terug in de fles te krijgen.

 

 

 

 

Site Meter