Terug naar Log

05-15-2002: "Troehoebel water"

Kwart voor drie vind ik een mooie tijd mij op te maken voor de grote strijd. Eerst even naar de AH want er is nix meer in huis, noch voor mij noch voor de dieren. Echtvriend vervult verplichtingen in een bejaardenhuis waar hij notabene een 'Sound Mix Show' mag juren met aansluitend borreltje en buffet.

De rest van de middag zal ik doden bij het op één na ergste na de tandarts: de kapper. Welwillend de prietpraat aanhoren terwijl de achteloze schaar raf-raf volautomatisch zijn werk doet. Nu wil ik wel eens worden geknipt zoals ik graag wil, en niet zoals Charlotte hoopt het vlugste klaar te zijn. De kapper is heel wat erger dan het stemhok.

Stemmen? Dat wordt een fluitje van een cent. Niks sentimentaliteit, niks rationalisme. Ik doe gewoon waar ik zin in heb. Had vanmorgen al met mezelf afgesproken dat ik bij regen zus zou stemmen, en bij zonneschijn zo. Het blijft toch nattevingerwerk van het troebelste water. Met onzelieveheertje bekonkeld dat hij voor het weer moest zorgen, dan deed ik de rest.

Mooi zonnetje hier, dus ik weet genoeg! Dagdag, we spreken elkaar nader.

 

Reacties: (2)


Als je het op déze manier vraagt, zou dat best wel eens kunnen
elisa, 15-05-2002 19:19

En? Zijn we op hetzelfde uitgekomen?
Tsja, 15-05-2002 15:16 http://www.tsja.nl/

 

 

 

Site Meter