Terug naar Log

05-15-2002: "Uit de mond van Connie Palmen"

Het is alsof de mensen wiens stem hij kreeg een grillig kind de kroon opzetten, hem de scepter in handen duwden en hem een land gaven om mee te spelen.

Uitspraak van Connie Palmen gisteravond in hotel Figi te zeist waar ze een lezing gaf. Ze heeft mij nooit bijzonder kunnen boeien, ook niet met haar boek IM dat ik meer een verheerlijking van haarzelf vond dan van IM. Nieuwe vriend nieuwe kansen, zullen we maar zeggen.

Deze door en door katholieke man, die priester wilde worden en daarna het liefst Paus, il Papa, deze man die werd opgevoed door een tirannieke vader, die een boek schreef over de verweesde samenleving, die homoseksueel was en het betreurde kinderloos te blijven, deze man salueerde voor een symbool, hij salueerde voor De Vader.

 

Reacties: (2)


Mij bevalt het ook! Vandaar dat ik veronderstelde dat een nieuwe vriend wel eens een nieuwe manier van filosoferen zou kunnen opleveren.
elisa, 15-05-2002 23:56

Ik weet nog zo net niet of Connie haar mening aanpast aan de vriend op dat moment. Wat je hierboven van haar citeert bevalt mij in elk geval zeer.
odette, 15-05-2002 20:24

 

 

 

Site Meter