Terug naar Log

05-16-2002: "Eerst rust, daarna slagroom"

M'n eigenbelang heb ik tijdelijk opzij geschoven. Nou denk ik ook niet dat het zo'n vaart zal lopen als Uniquehorn ons schetst. In elk geval ben ik ook niet van plan om terug achter het aanrecht te kruipen, het idee! Als ik terugdenk aan de kabinetten Lubbers viel de hoeksteen om onze damesnekken trouwens erg mee. Altijd m'n eigen gang gegaan.

Ik ben niet ongelukkig met de enorme overwinning van het CDA. Dat er tenminste één van de ervaren partijen aanzienlijk groter is dan de LPF. Ik had ook liever links gezien, maar van alle lijsttrekkers vertrouw ik Balkenende het meeste toe om deze krankzinnige groep nieuwe mensen een beetje in het gareel te houden. Die hysterische juffrouw nummer vier gezien van LPF? Het moest toch niet mogen.

Alle partijen uit Paars zijn nu eenmaal zwaar besmet. Als iets is gebleken de afgelopen weken, dan wel dat Balkenende zich niet tot scheldpartijen heeft laten verleiden, maar zijn kop er goed bij hield en keer op keer duidelijk stelde wat hij wel en niet tolereerde. Omdat zijn partij de grootste is, kan hij een vuist blijven maken. Waren meerdere partijen van dezelfde maat geweest, inclusief LPF, dan zou het land nauwelijks te regeren zijn geweest. Eerst de rust terug en daarna weer slagroom op de taartjes.

 

Reacties: (4)


Er zitten behoudende types in ja, maar fatsoen staat ook hoog in hun vaandel. Ik zie ze nog niet met duizenden schreeuwend de straat op rennen als wij niet terug achter het aanrecht willen.
elisa, 17-05-2002 11:41

Ik denk ook niet dat het zo'n vaart zal lopen. Ik hoop het maar. Ik vind het namelijk wel een enge partij.
Uniquehorn, 17-05-2002 10:44 http://uniqorn.blogspot.com

Die hysterica, ze schijnt nog een kans te hebben gemaakt om fractievoorzitter te worden.
Ik heb met plaatsvervangende schaamte naar het speenvarkentje zitten kijken.
Puck, 17-05-2002 12:08

Die hysterische juffrouw nummer vier gezien van LPF? Het moest
toch niet mogen.
Dat zei ik dus ook gelijk toen ik dat zag.....
Dat hoort toch niet op TV en al zéker niet ....
nou ja, ik hou maar even op. :-(
Een Wanvertoning van onbenul.
Lorraine, 16-05-2002 23:15

 

 

 

Site Meter